ZorgPaard

Boost Jouw Beste Leven

Het programma waarmee jij jouw persoonlijke groei start of ondersteund. Door het loslaten van stress, maken van impactvolle doorbraken, het opdoen van kraakheldere inzichten en het maken van een strak plan geef jij je leven een boost!

Zodat jij de regie gaat pakken en het beste uit je leven gaat halen. 

Lukt het nog niet om het beste uit je leven te halen? In balans te zijn en de regie te pakken? Misschien weet je niet hoe of waar je moet beginnen. Of misschien ben je al een stuk op weg maar blijf je in dezelfde valkuilen trappen. Of sta je op een kruispunt en is het tóch moeilijk om een keuze te maken. 

Met dit programma ga jij impactvolle doorbraken maken waardoor jij weer verder kan. Samen maken we een plan om de regie te gaan pakken over je EIGEN leven. Hierbij zetten we ook de hulp in van paarden. 

Daarnaast is dit programma geschikt als eerste stap of aanvulling bij de verwerking van een heftige of stressvolle gebeurtenis.

Werk jij in de zorg en heb jij een boost nodig door stress op je werk? Check dan mijn zorgspecial

Herken jij dat ook?

20191113_115333 1
20200602_143946

Hoe zou het zijn als

Je eindelijk die knopen gaat doorhakken! Eindelijk een plan hebt om je leven meer in balans te brengen. 

Dat je minder “in je hoofd zit” en beter naar je gevoel en lijf luistert. Dat je niet meer loopt te piekeren over die ene belangrijke keuze. Weten welke koers je moet gaan varen! 

Of dat je nu eindelijk een stuk spanning kan loslaten die je al zo lang met je meedraagt. Na die heftige of stressvolle gebeurtenis. 

Een boost voor jouw leven vanuit rust, ontspanning en vrijheid!

 

You are the key to happiness!

Iedereen is anders en uniek. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en pluspunten. Maar je hebt ook je eigen rugzak waaruit problemen, blokkades, vaste patronen en overtuigingen uit voortkomen. Dit komt o.a. door je genen, opvoeding, je omgeving en (heftige) ervaringen die je hebt meegemaakt. Hierdoor is er bijna bij iedereen ook sprake van spanningen die vast zitten in ons lijf. 

Als jij nu echt doorbraken wil maken zal je moeten intunen op jezelf. Wat wil jij nou echt van binnen? Wat houdt JOU nu nog tegen om het beste uit je leven te halen? Niet die ene keuze te maken? Toch elke keer in dezelfde patronen te trappen? 

En wat heb JIJ nodig om dit te veranderen? Welke manier past bij jou?

Ik ben er van overtuigd dat jij alle antwoorden hebt diep in jezelf. Maar bij dat gevoel kunnen komen en er naar handelen is nog een ander verhaal. 

IMG_0884

Maak nu eindelijk de stap die jouw beste leven in gang zet

Ik help jou om eindelijk de stap te maken die JIJ nodig hebt om het beste uit je leven te halen. Niet meer aanmodderen maar échte veranderingen gaan toepassen in jouw leven. Zodat jouw beste leven echt een boost krijgt! 

Kan dat zo snel dan? Jazeker, door de tijd te nemen en de juiste dingen toen doen. En door het inzetten van paarden. Zij kunnen dingen die mensen niet kunnen. Paarden voelen feilloos aan waar jouw spanning zit, hoe jij je écht voelt en wat er écht speelt. Ze prikken liefdevol door jou masker heen. Bovendien spiegelen ze jouw gedrag waardoor heel snel duidelijk wordt wáár jij aan te werken hebt. 

Werken met paarden is dé manier om echt te gaan handelen vanuit je gevoel. Vanuit wie jij bent. Zodat je duurzame veranderingen kan gaan toepassen. Want je gaat je gedrag pas veranderen als het écht van binnenuit komt. 

Dit programma is op 2 manieren in te vullen:

De Boost-dag: 
Op deze dag ga jij 3 uur met Hester aan de slag met het bereiken van jouw ultieme doel en maken we jou eerste echte grote stap om dit echt te gaan bereiken. Hierbij hoort ook een sessie met de paarden. We maken een helder plan voor wat jij in je dagelijkse leven gaat toepassen om meer balans en rust te bereiken. 

PK-Boost: oftewel een echte paardenkracht boost. Plan twee paardencoachsessies van 1,5 uur om aan de slag te gaan met jouw grote doorbraken, inzichten en stappen op weg naar jouw beste leven. 

Vooraf plannen we een gratis telefonische intake waarin we samen kijken wat jij graag wil bereiken en hoe ik jou daarmee kan helpen. Samen bepalen welke vorm bij jou past en stemmen we de aanpak helemaal af op wie jij bent en wat jij wil bereiken. 

Dit programma bevat ook een online call van 30 minuten dat ongeveer 3 weken na de laatste afspraak plaatsvindt. Hierin bespreken we hoe het gaat. Waar nodig help ik je om door te zetten of bij te sturen. 

wat levert het op?

Voor wie?

Dit programma is voor vrouwen die nu eindelijk stappen willen gaan zetten om het beste uit hun leven willen halen. Omdat ze voelen of wéten dat er iets moet gaan veranderen! Nu écht de eerste duurzame en belangrijk stappen zetten.  En daarbij hulp willen op een liefdevolle en laagdrempelige maar super effectieve manier.  Vrouwen die zich herkennen in bijvoorbeeld: 

Dit programma kan je inzetten als je nog helemaal aan het begin staat van jouw proces of zelfs als je niet weet waar te beginnen. Indien je daarna bij ZorgPaard verder wil kan je dit ook omzetten naar een langer traject. Maar het programma is ook heel goed in te zetten als ondersteuning van een traject dat je al volgt of wil gaan volgen. Het werken met paarden is namelijk een super waardevolle aanvulling. 

Over mij

Mijn naam is Hester Draaijer. Ik ben vrouw, moeder van 3 kids, echtgenote, coach, ondernemer, verpleegkundige, vriendin, hooggevoelig persoon, huishoudster, hr medewerker, kok, tuinvrouw, paardenmeisje, paardenverzorger en nog veel meer. 

Genoeg ballen om in de lucht te houden dus! Nadat ik zelf een aantal keuzes heb gemaakt die niet goed uitpakte ben ik in 2017 gestopt met mijn baan die alleen maar stress opleverde. 

Het was tijd om mezelf  weer terug te vinden! Niet meer  alleen maar werken aan dingen die ik níet kan en niet ben. Maar het vergroten van mijn kwaliteiten! Meer rust en ontspanning en meer mezelf zijn!  Het zorgen voor anderen zit in mijn bloed maar ik had écht te leren ook voor mezelf te gaan zorgen. 

Bij mij resulteerde dit erin dat ik een opleiding tot paardencoach ben gaan  volgen, nu mijn eigen paarden heb en mijn eigen bedrijf Zorgpaard run. Ik doe vaker dingen voor mijzelf en ben minder streng geworden voor mezelf.  En dat gun ik jou ook!

Je hoeft niet aan het perfecte plaatje van anderen te voldoen. Jij hebt zelf te bepalen hoe jij wil leven. Met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Maar deze kan je beter aan als jij dicht bij jezelf blijft. 

20200602_142158vierkant

Meld je nu aan!

Op het moment dat jij de bestelling hebt gedaan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van de telefonische intake. 

€ 247

Boost Jouw Beste Leven

– Persoonlijke coaching afgestemd op jou. Kies voor de Boostdag of voor de PK-Boost. 
– Een online nazorg coachsessie met Hester
– Mogelijkheid tot lid van besloten community
– Veel mogelijkheid voor het stellen van jouw vragen of het delen van jouw verhaal/gedachtes/emoties
– Unieke manier van ontspannen en ontladen van je lijf en geest door de hulp van paarden
– Praktische tips en begeleiding voor thuis. 
– Korting op vervolgprogramma’s

 

meld je vandaag aan!

Veelgestelde vragen

Nee zeker niet. Heb je echt heel erg angst? laten we dan eerst even bellen.  Er is veel mogelijk. 

Nee! coachen met paarden doe je met het paard los in de bak of aan een halstertouw.

Daar verzinnen we altijd wel een oplossing voor. Tot nu toe is de ervaring dat buiten coachen alleen maar voordelen heeft!

Zodra jij je aanmeld neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak. Je kan ook eerst een gratis intakegesprek aanvragen. 

Heb je nog een vraag?

Scroll naar top