Gratis: Regie over EIGEN leven in 7 stappen

Vraag gratis het 7-stappenplan aan!

cropped-MediumSquareLogo.jpg

Over Mij

Mijn naam is Hester Draaijer. Ik ben vrouw, moeder van 3 kids, echtgenote, coach, ondernemer, verpleegkundige, vriendin, hooggevoelig persoon, huishoudster, hr medewerker, kok, tuinvrouw, paardenmeisje, paardenverzorger en nog veel meer. 

Genoeg ballen om in de lucht te houden dus! Ooit ben ik begonnen als verpleegkundige en later ben ik als hr medewerker gaan werken. Dit laatste bleek geen match maar ik ben toch een tijd door gegaan waardoor ik mezelf kwijt raakte. In 2017 ben ik gestopt met mijn baan die alleen maar stress opleverde. 

Het was tijd om mezelf  weer terug te vinden! Niet meer  alleen maar werken aan dingen die ik níet kan en níet ben. Maar het vergroten van mijn kwaliteiten! Meer rust en ontspanning en meer mezelf zijn!  Het zorgen voor anderen zit in mijn bloed maar ik had écht te leren ook voor mezelf te gaan zorgen. 

Bij mij resulteerde dit erin dat ik een opleiding tot paardencoach ben gaan  volgen, nu mijn eigen paarden heb en mijn eigen bedrijf Zorgpaard run. Ik doe vaker dingen voor mijzelf en ben minder streng geworden voor mezelf.  En dat gun ik jou ook!

Je hoeft niet aan het perfecte plaatje van anderen te voldoen. Jij hebt zelf te bepalen hoe jij wil leven. Met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Maar deze kan je beter aan als jij dicht bij jezelf blijft. 

20200602_142158

Vraag nu dit gratis e-book aan!

Scroll naar top