cropped-MediumSquareLogo.jpg

Tender Loving Care en Coaching emails

Wekelijkse gratis coach en care emails

Schrijf je in en ontvang direct de eerste email

Omdat jij als zorgmedewerker in stressvolle tijden wel een steuntje in de rug kan gebruiken zorg ik dat jij élke dinsdag een nieuw super waardevolle video of bericht in je inbox krijgt. 

Over mij

Het helpen van anderen zit in mijn bloed. Ik heb als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis, ouderenzorg en bedrijfsleven.

Maar in alle sectoren liep ik er tegenaan dat ik niet genoeg tijd kon nemen om er echt voor de mensen te zijn. Ik had moeite met de enorme werkdruk en het feit dat ik mensen niet lang en persoonlijk kon helpen. 

Daarnaast kwam ik in 2017 op een punt in mijn leven dat ik moeite had met alle ballen van werken, moeder zijn, huishouden en een niet energie gevende baan hoog te houden. 

Ik heb een periode genomen om aan mezelf te werken en mijn leven in te richten zoal ik ben en zoals ik dat wil. Daar wil ik nu graag andere vrouwen mee helpen. Met een speciale plek in mijn hart voor vrouwen die in de zorg werken. Met mijn eigen bedrijf ZorgPaard kan ik mijn passie voor het helpen van mensen op mijn eigen manier toepassen en combineren met mijn andere passie: paarden.  

Ik ben een zorgverlener in hart en nieren en wil ontzettend graag dat alle zorgverleners voluit hun vak kunnen uitoefenen en daarnaast ontspannen en voluit kunnen leven. Ik help je om los te komen van een stressvolle periode en hun eigen leven weer op te pakken. Door dicht bij zich zelf te blijven en eigen regie te nemen. 

20200602_142158
Scroll naar top