Coachtrajecten
Live (met paarden) of online

Platform voor steun, advies en herkenning

Care & Coaching
voor zorgmedewerkers

met hulp van paarden

Gratis E-book

Ontdek welke waardevolle lessen jij van paarden kan leren over een leven vanuit rust, ontspanningen vertrouwen. Hoe je stress kan verminderen en meer in balans kan komen.  Met speciale tips gericht op jou als zorgverlener. 

Door dit e-book aan te vragen schrijf je je in voor mijn inspiratiemail met waardevolle content. Je kan je ten allen tijde uitschrijven. 

Zorg voor regie over je EIGEN leven

ZorgPaard helpt vrouwen regie te nemen over hun eigen leven zodat zij vanuit rust, ontspanning en zelfvertrouwen het beste uit hune leven halen. 

Hierbij heb ik een speciaal plekje in mijn hart voor zorgverleners. Als verpleegkundige weet ik hoe mooi maar ook hoe pittig het werken in de zorg is.  
Ik help jou als zorgmedewerker daarom graag om in balans te blijven tijdens of na stressvolle periodes en heftige gebeurtenissen op het werk in de zorg. Zodat jij kan blijven genieten van je werk en je leven. 

ZorgPaard zorgt voor een veilige omgeving waar jij lekker jezelf durft te zijn, jouw verhaal kan delen en waar je kan loslaten en ontspannen. Waar jij leert weer de regie kan nemen over jezelf en je leven. 

Tijdens care en coaching zet ik ook paarden in. Zij helpen enorm goed bij het ontladen van stress en spanning. Tevens voelen zij feilloos aan hoe jij je van binnen voelt en helpen ze heel goed bij thema’s als zelfvertrouwen, grenzen aangeven, jezelf zijn en goede communicatie. 

 

De impact van werken in de zorg

Als zorgverlener in het ziekenhuis of ouderenzorg heb je een prachtige baan waarin je mensen in een kwetsbare positie kan helpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren of zelfs hun leven te redden. Maar het kan ook een pittige job zijn….   Want de werkdruk hoog en je verantwoordelijkheid is groot. Jouw beslissingen gaan soms over leven en dood.  ‘

Daarnaast zijn er veel situaties waar jij geen invloed op hebt maar wel mee moet zien te dealen. Te kort aan collega’s, te veel zieke mensen om voor te zorgen, onverwachte complicaties bij een patiënt of bewoner. Maar ook schrijnende situaties van mensen die heel ziek zijn of een slechte kwaliteit van leven hebben maar die jij niet kan helpen zoals je zou willen. 

Nu met corona wordt dit op een pijnlijke manier alleen maar meer duidelijk. Er wordt ontzettend veel van jou gevraagd als zorgverlener én als persoon. 

Wanneer je een lange periode onder grote druk hebt gewerkt of met veel stressfactoren kan het zijn dat je hier in je dagelijkse leven last van gaat krijgen. Maar ook slechts één heftige situatie kan jouw blijven achtervolgen. In een acute situatie werk je op adrenaline en doe je op dat moment wat je kan. Maar later wanneer er meer rust komt ga je pas merken welke impact op je heeft gehad. Je hebt bijvoorbeeld nare beelden gezien die je nu blijven achtervolgen of je hebt het idee dat dit nooit gebeurd was als je anders had gehandeld of meer hulp had gehad. 

Het is daarom van groot belang dat je ook je eigen welzijn goed in de gaten houdt.  Belangrijk hierbij is:

20191113_115333 1

Check of jij last hebt van blijvende stressklachten

Herken jij je hierin?

Wil jij graag...

Ik help je graag om meer in balans te komen en weer energiek je werk en dagelijks leven op te pakken

Over mij

Het helpen van anderen zit in mijn bloed. Ik heb als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis, ouderenzorg en bedrijfsleven.

Maar in alle sectoren liep ik er tegenaan dat ik niet genoeg tijd kon nemen om er echt voor de mensen te zijn. Ik had moeite met de enorme werkdruk en het feit dat ik mensen niet lang en persoonlijk kon helpen. 

Daarnaast kwam ik in 2017 op een punt in mijn leven dat ik moeite had met alle ballen van werken, moeder zijn, huishouden en een niet energie gevende baan hoog te houden. 

Ik heb een periode genomen om aan mezelf te werken en mijn leven in te richten zoal ik ben en zoals ik dat wil. Daar wil ik nu graag andere vrouwen mee helpen. Met een speciale plek in mijn hart voor vrouwen die in de zorg werken. Met mijn eigen bedrijf ZorgPaard kan ik mijn passie voor het helpen van mensen op mijn eigen manier toepassen en combineren met mijn andere passie: paarden.  

Ik ben een zorgverlener in hart en nieren en wil ontzettend graag dat alle zorgverleners voluit hun vak kunnen uitoefenen en daarnaast ontspannen en voluit kunnen leven. Ik help je om los te komen van een stressvolle periode en hun eigen leven weer op te pakken. Door dicht bij zich zelf te blijven en eigen regie te nemen. 

20200602_142158

Hoe kan ik je helpen?

Tender Loving Care en Coaching

Boost Jouw Beste Leven
Zorg Special

Kort coachprogramma met paarden die jou helpt om stress te verwerken na een heftige gebeurtenis op het werk. Of jou ondersteund en helpt om in balans te blijven in stressvolle periodes

Baas Over Jouw Beste Leven


Intensief 1 op 1 coachtraject op maat waarin ik jou help om voor eens en altijd het roer om te gooien! Leer de regie te pakken en vanuit rust en ontspanning je EIGEN leven te leiden

Schrijf je in voor de gratis Tender Loving Care emails

Ontvang elke week een waardevolle video of tekst waarin in ik je coach én steun om zelf de regie te houden over je eigen leven tijdens stressvolle periodes in je werk als zorgmedewerker. 

Scroll naar top